Sterk in B2B

Gedreven door techniek

EMOGY | krachtige websites voor technische producten

Wilt u een website voor een technisch product of dienst laten maken? Emogy is gespecialiseerd in reclame en communicatie voor de techniek. Wij hebben veel kennis op het gebied van websdesign, online marketing en technische processen. Dat spaart u veel tijd en maakt u website uiterst doeltreffend.

Website voor technisch product of dienst

Volledige ondersteuning

Voor de invulling van uw website kunnen wij u helpen met het schrijven van technisch correcte en commercieel krachtige teksten. Daarnaast kunnen wij u helpen met  videoproducties, illustraties, infographics, fotografie en beeldbewerking. 

Fases in het laten maken van een website

Als u een website door Emogy wilt laten maken zullen wij altijd de volgende fases met u doorlopen:

  1. Vaststellen van het doel en de gewenste interacties.
  2. Doornemen van de functionaliteiten. Bijvoorbeeld productcatalogus, interactieve dealerkaart, talen en landingpages.
  3. Opstellen van structuurschema voor de website.
  4. Maken van het ontwerp. Pas na goedkeuring van het structuurschema en het ontwerp zal met de bouw van uw website worden gestart.

Techniek?

Voor technische bedrijven bieden wij meer. Een aantal medewerkers hebben naast een grafische/marketing ook technische achtergrond waardoor wij veel processen en producten snel begrijpen en in een kort tijdsbestek zeer effectieve communicatie kunnen maken.

Zoekmachine optimalisatie – Maak uw technisch product wereldwijd vindbaar

Met de nodige expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie houdt Emogy bij het maken al rekening met de indexering van uw website. Een technisch juiste bouw is de eerste stap naar een optimale ranking. Naast de bouw kan Emogy u ook helpen met, SEO copywriting, analyses en verbetering, social media, linkbuilding en Google Ads campagnes.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Wilt u meer weten over SEO of wilt u een website laten maken? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook bellen op 072 - 5712060.

SEO zoekmachine optimalisatie voor technische producten

Zwart, melk of suiker?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een huisstijl analyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top