Alles voor een maximale impact

Specialist in B2B

BUREAU EMOGY | B2B MARKETING & COMMUNICATIE

Marketing- & Reclamebureau Emogy is gevestigd in Heerhugowaard, Noord Holland, en wij maken reclame voor diverse nationale en internationale organisaties en merken. De communicatieproducten en reclame-uitingen worden ingezet op bijna alle continenten en in een grote verscheidenheid aan talen.

 

B2B marketing advies

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een bureau met veel ervaring in B2B marketing? Zoekt u een bureau met een duidelijke visie ten aanzien van effectieve communicatie in een B2B omgeving? Emogy gebruikt haar kennis en ervaring om uw omzet en marktaandeel te vergroten en samen met u nieuwe markten te ontwikkelen. Wij helpen u met adviezen en inzichten maar zeker ook met concrete producten zoals campagnes en promotiemateriaal waardoor u een doeltreffende invulling kan geven aan uw B2B marketingbeleid.

Communicatie gericht op de DMU

De B2B aankoopprocessen zijn vaak totaal anders dan die van consumentengoederen. B2B producten en diensten hebben in het algemeen de eigenschap dat ze meer uitleg nodig hebben en dan niet alleen naar één persoon, maar richting een groep van mensen die allen, vanuit hun eigen discipline, invloed hebben op het aankoopproces. Binnen deze groep van mensen, ook wel de Decision Making Unit (DMU) genoemd, zal iedereen zich vanuit zijn of haar positie door de juiste vertaling van de producteigenschappen aangesproken en overtuigd moeten voelen. Bij Emogy kijken wij goed naar het gedrag van uw potentiele opdrachtgevers en zorgen wij dat uw product of dienst met voldoende diepgang en beleving wordt gecommuniceerd.

Doeltreffende marketing– ook voor kapitaalgoederen

Als het om de beslissing gaat met betrekking tot kapitaalgoederen, waarbij investeringen hoog zijn en aan meerdere randvoorwaarden moet worden voldaan, kan het beslissingstraject een langere periode duren. Gedurende deze gehele periode is er ter ondersteuning van de potentiele overeenkomst informatie nodig om de personen binnen de DMU de juiste beslissingen te laten nemen. De informatie moet relevant en pakkend zijn, gericht verstrekt worden en daarmee antwoord geven op de heersende vragen. Het invulling geven aan deze vorm van informatieve communicatie kan voor een groot deel worden verzorgd vanuit de content marketing.

Content marketing - juist voor B2B

Marketing- en reclamebureau Emogy verzorgt de content marketing voor veel van haar opdrachtgevers. Het is een kennisintensief en uiterst belangrijke vorm van communicatie waaraan wij, met onze marketing en technische achtergrond, een hoogwaardige invulling kunnen geven.

Communicatiestrategie voor uw B2B marketing

Emogy biedt u de expertise om een succesvolle communicatiestrategie te ontwikkelen die bij een B2B-omgeving past. De creatieven van Emogy zijn gewend om zich in te leven in complexere producten en diensten, om deze vervolgens op een duidelijke en frisse manier te communiceren.

B2B marketing voor kapitaal goederen

Zwart, melk of suiker?

Maak kennis met B2B marketing & reclamebureau Emogy. Laat u ondersteunen met analyses en bepaal samen de juiste strategie. Ook bij de uitvoering kunnen wij u van dienst zijn. Laat een huisstijl analyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, webdesign en videoproducties.

Top