Website laten maken en hosting

Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een website? Het is een goede vraag maar eigenlijk zouden wij eerst één stap terug moeten gaan.

De eerste stap bij het laten maken van een website

Bij Emogy beantwoorden wij met u, voor het maken van de website, graag de volgende vraag:

Wat wilt u bereiken met een website en wat is het directe doel van de website?

Als deze vraag beantwoord is maken wij een plan van aanpak en wordt er een structuurschema voor de website opgesteld. Een gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat uw website overzichtelijk, eenvoudig navigeerbaar en informatief wordt. Hiermee zal uw bezoeker snel de juiste informatie vinden en tot actie kunnen overgaan. In de onderstaande paragraaf wordt een nadere uitleg gegeven van onze aanpak bij het maken van een website.

Fases in het laten maken van een website

Als u een website door Emogy wilt laten maken zullen wij altijd de volgende fases met u doorlopen:

  1. Vaststellen van het doel, de gewenste communicatie en interactie
  2. Doornemen van de gewenste componenten (bijvoorbeeld productcatalogus, interactieve kaart etc.), talen en landingpages
  3. Opstellen van structuurschema voor de website
  4. Maken van het ontwerp. Pas na goedkeuring van het structuurschema en het ontwerp zal met de bouw van uw website worden gestart.

 

Hosting van uw website

Emogy verzorgt naast het webdesign en de bouw van de website waar gewenst ook de domeinregistratie en hosting. Emogy beschikt hiertoe over eigen gigabyte-geswitchte servers welke geplaatst zijn in één van de snelste datacentra van Europa. De servers zijn dual redundant uitgevoerd en hebben een 24-uurs back-up systeem. Hiermee bent u verzekerd van een continue online aanwezigheid.

Meer informatie over het laten maken van een website

Wilt u een zakelijke website laten maken die volledig aansluit bij de wensen van uw organisatie en voldoet aan de meest recente ontwerp standaards, zoals een website met een responsive webdesign, neem dan contact met reclamebureau Emogy in Heerhugowaard op. Wij kunnen u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie en het zoekmachine adverteren.

Gerelateerde artikelen