Sterk in B2B

Gedreven door techniek

EMOGY | B2B website laten maken

Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een website? Het is een goede vraag maar eigenlijk zouden wij eerst één stap terug moeten gaan.

Responsive webdesign en website maken Heerhugowaard

De eerste stap bij het laten maken van een website

Bij Emogy beantwoorden wij met u, voor het maken van de website, graag de volgende vraag:

Wat wilt u bereiken met een website en wat is het directe doel van de website?

Als deze vraag beantwoord is maken wij een plan van aanpak en wordt er een structuurschema voor de website opgesteld. Een gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat uw website overzichtelijk, eenvoudig navigeerbaar en informatief wordt. Hiermee zal uw bezoeker snel de juiste informatie vinden en tot actie kunnen overgaan. In de onderstaande paragraaf wordt een nadere uitleg gegeven van onze aanpak bij het maken van een website.

Fases in het laten maken van een website

Als u een website door Emogy wilt laten maken zullen wij altijd de volgende fases met u doorlopen:

  1. Vaststellen van het doel, de gewenste communicatie en interactie.
  2. Doornemen van de gewenste componenten (bijvoorbeeld productcatalogus, interactieve kaart etc.), talen en landingpages.
  3. Opstellen van structuurschema voor de website.
  4. Maken van het ontwerp. Pas na goedkeuring van het structuurschema en het ontwerp zal met de bouw van uw website worden gestart.

Techniek?

Voor technische bedrijven bieden wij meer. Een aantal medewerkers hebben naast een grafische/marketing ook technische achtergrond waardoor wij veel processen en producten snel begrijpen en in een kort tijdsbestek zeer effectieve communicatie kunnen maken.

Zoekmachine optimalisatie – gevonden worden in Heerhugowaard, Nederland of wereldwijd

Zoekmachine optimalisatie, SEO Heerhugowaard. Met de nodige expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie houdt Emogy bij het maken al rekening met de indexering van uw website. Een technisch juiste bouw is de eerste stap naar een optimale ranking. Naast de bouw kan Emogy u ook helpen met, SEO tekstwriting, SEO analyses en verbetering, social media, link building en AdWords campagnes.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Wilt u meer weten over een website laten maken en SEO? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook bellen op 072 - 5712060.

Voor de vormgeving en aankleding van uw website verzorgt Emogy ook product en bedrijfsfotografie in Heerhugowaard en omstreken. Wij beschikken over een eigen fotostudio. Hier vindt u meer informatie over fotografie in Heerhugowaard.

SEO zoekmachine optimalisatie Heerhugowaard

Zwart, melk of suiker?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een huisstijl analyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top