Sterk in B2B SEO

Ga voor een Toppositie bij Google

SEO | Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is naast het zoekmachine-adverteren een onderdeel van zoekmachine marketing en bestaat uit alle acties die bedoeld zijn om een website of individuele webpagina hoger te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine. Bij Emogy passen wij structurele en slimme technieken toe die er voor zorgen dat uw B2B-website beter zichtbaar wordt bij zoekmachines en dat u een toppositie verkrijgt voor de zoekwoorden die er echt toe doen.

SEO B2B Zoekmachine optimalisatie

Aangezien klikken op organische resultaten kosteloos zijn, zijn deze resultaten een interessant alternatief voor zoekmachine advertenties. Bovendien hechten veel bezoekers meer waarde aan natuurlijke resultaten dan advertenties.

Zou het niet fantastisch zijn als de webpagina van uw product bovenaan staat als u op het relevante keyword zoekt? In de zoekmachine optimalisatie van websites is tegenwoordig niet alleen een juist gebruik van keywords relevant. Zoekmachines kijken bij het bepalen van de ranking steeds meer naar de kwaliteit van webpagina’s en aanverwante content. Ook de mobiele weergave gaat steeds meer een leidende rol innemen. Google maakt gebruik van een algoritme welke websites kan beoordelen op criteria zoals:

  • Professionaliteit en deskundigheid van de webpagina.
  • Bieden de pagina’s de nodige diepgang?
  • Zijn de pagina’s goed geredigeerd en bevat het geen grammaticale fouten?
  • Minimalisatie van duplicate content.
  • Goede weergave op mobiel en tablet.

Vijf essentiele acties in de SEO

In een belangrijke eerste actie is een goede data-analyse vanuit bv. Google Search Console aangevuld met overige slimme SEO tools. Hierna volgt een optimalisatie van de content, de realisatie van een optimale interne linkstructuur en een technische optimalisatie t.a.v. crawlability en visibility. De laatste actie in het proces is linkbuilding en linkearning waarbij trust en PageRank centraal staan.

Om een goede ranking te verkrijgen is het dus steeds belangrijker om goede content te schrijven. Op B2B websites moet er meer aandacht zijn voor diepgaande productinformatie en relevante content die de bezoeker verder helpt. De informatie moet een stimulans zijn om meer informatie te zoeken of verdere actie te ondernemen. Hiertoe moeten ook zeker de nodige links in de content worden aangebracht. Ook vanuit ander (externe) gerelateerde content dient naar de betreffende webpagina een verwijzing te zijn.

Assistentie bij uw SEO marketing

Marketing en reclamebureau Emogy in Heerhugowaard heeft veel kennis op het gebied van SEO. Wij kunnen u helpen met het verkrijgen van een betere ranking en de realisatie van een effectieve content marketing. Wij verzorgen onder andere de SEO optimalisatie en SEO copywriting voor bedrijven in Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen, Amsterdam en Hoorn.

Zoekmachine optimalisatie en SEO copywriting in Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam

Zwart, melk of suiker?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat uw website en de content optimaliseren voor een optimale indexering door zoekmachines. Wij kunnen u ook ondersteunen met keyword-analyses, SEO-copywriting, linkbuilding, SEO-concurrentiebenchmarking en technische website verbeteringen.

Top