Effectieve AdWords campagnes
voor maximale conversies

SEA – Adverteren bij zoekmachines | Google Adwords

Zoekmachine adverteren is het inkopen van advertentieruimte boven en naast de natuurlijke zoekresultaten in de zoekmachines. De belangrijkste eigenschap van zoekmachineadvertenties is dat ze zijn gekoppeld aan een zoekopdracht (intentie), en dus relevant zijn voor de zoekopdracht. De doeltreffendheid van de advertentie hangt onder andere af van de zoekwoordkeuze, de advertentiepositie en de advertentietekst (juiste call to action).

Google Adwords

Omdat de zoekmachine Google veruit de meest gebruikte zoekmachine is zal het in de praktijk bij het adverteren vaak gaan om Google AdWords. Maar in een B2B omgeving is het adverteren op LinkedIn, wat meer een netwerk is dan een zoekmachine, ook zeker de moeite waard. In dit medium kunnen advertenties gericht worden op personen met een bepaalde functie, achtergrond of opleiding. 

Assistentie bij Adwords en andere online advertentiecampagnes

Wilt u een start maken met het adverteren bij zoekmachines dan kan Emogy u verder helpen. Emogy adviseert en assisteert u o.a. bij het opzetten van Adwords campagnes. Ook kunnen wij het volledige advertentiebeleid bij zoekmachines voor u beheren waarbij u altijd vanuit uw eigen account direct toegang heeft tot alle gegevens en resultaten. Neem contact met ons op voor meer informatie over het adverteren bij zoekmachines.

Techniek?

Voor technische bedrijven bieden wij meer. Een aantal medewerkers hebben naast een grafische/marketing ook technische achtergrond waardoor wij veel processen en producten snel begrijpen en in een kort tijdsbestek zeer effectieve communicatie kunnen maken.

Zoekmachine optimalisatie – gevonden worden in Heerhugowaard, Nederland of wereldwijd

Met de nodige expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie houdt Emogy bij het bouwen al rekening met de indexering van uw website. Een technisch juiste bouw is de eerste stap naar een optimale ranking. Naast de bouw kan Emogy u ook helpen met, SEO tekstwriting, SEO analyses en verbetering, social media, linkbuilding en AdWords campagnes.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Wilt u meer weten over SEO of een website laten maken? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook bellen op 072 - 5712060.

Voor de vormgeving en aankleding van uw website verzorgt Emogy ook product en bedrijfsfotografie in Heerhugowaard en omstreken. Wij beschikken over een eigen fotostudio. Hier vindt u meer informatie over fotografie in Heerhugowaard.

SEO zoekmachine optimalisatie Heerhugowaard

Zwart, melk of suiker?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een huisstijl analyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top