SEA – Adverteren bij zoekmachines – Google Adwords

Zoekmachine adverteren is het inkopen van advertentieruimte boven en naast de natuurlijke zoekresultaten in de zoekmachines. De belangrijkste eigenschap van zoekmachineadvertenties is dat ze zijn gekoppeld aan een zoekopdracht (intentie), en dus relevant zijn voor de zoekopdracht. De doeltreffendheid van de advertentie hangt onder andere af van de zoekwoordkeuze, de advertentiepositie en de advertentietekst (juiste call to action).

Zoekmachine adverteren, Google Adwords

Omdat de zoekmachine Google veruit de meest gebruikte zoekmachine is zal het in de praktijk bij het adverteren vaak gaan om Google AdWords. Maar in een B2B omgeving is het adverteren op LinkedIn, wat meer een netwerk is dan een zoekmachine, ook zeker de moeite waard. In dit medium kunnen advertenties gericht worden op personen met een bepaalde functie, achtergrond of opleiding.

Assistentie bij Adwords en andere online advertentiecampagnes

Wilt u een start maken met het adverteren bij zoekmachines dan kan Emogy u verder helpen. Emogy adviseert en assisteert u o.a. bij het opzetten van Adwords campagnes. Ook kunnen wij het volledige advertentiebeleid bij zoekmachines voor u beheren waarbij u altijd vanuit uw eigen account direct toegang heeft tot alle gegevens en resultaten. Neem contact met ons op voor meer informatie over het adverteren bij zoekmachines.

 

Wilt u meer weten over het adverteren bij zoekmachines?  Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. Bellen met reclamebureau Emogy kan ook, naar 072- 5712060. Bekijk ook de pagina’s Reclamebureau HeerhugowaardWebdesign Heerhugowaard, SEO specialist in Heerhugowaard Alkmaarwebdesign voor zakelijke website en zoekmachine optimalisatie bovenaan bij Google .

Gerelateerde artikelen