Reclamestudio - DTP en opmaak

In de reclamestudio van reclamebureau Emogy wordt met ISO/ECI kleurgekalibreerde computersystemen gewerkt. Emogy kan in eigen huis gekalibreerde kleurproeven maken en samen met onze vaste drukkers zorgen wij voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw communicatieproducten en documenten.

Reclamestudio Heerhugowaard - realisatie van digitale producties en drukwerk

 

In de Emogy reclamestudio te Heerhugowaard werken wij met diverse platforms waaronder Windows en Apple OSX. Veel reclameproducten, zoals drukwerk, worden in de reclamestudio op Apple systemen gemaakt. Maar er zijn bijvoorbeeld specifieke webapplicaties en digitale producten die beter op Windows-systemen ontwikkeld kunnen worden. Neem contact op met Emogy als u de reclamestudio in Heerhugowaard wenst te bezoeken.

reclame studio

 

DTP en opmaak

Emogy verzorgt vanuit de reclamestudio de opmaak van communicatieproducten zoals brochures, folders, advertenties en mailingen. Ook verrichten wij iedere vorm van DTP werkzaamheden. DTP - Desktop Publishing - wordt bij reclamebureau Emogy verzorgt met softwarepakketten zoals Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop. Met deze grafische pakketten kan de opmaak van jaarverslagen, brochures, bedrijfspresentaties en nog veel meer documenten professioneel worden uitgevoerd. Ook de benodigde drukfiles en web PDF's worden met deze softwarepakketten eenvoudig voor u gegenereerd.

 

emogy team computer

Reclamestudio in Heerhugowaard werkt nationaal en internationaal

De Emogy reclamestudio verzorgt de opmaak en DTP werkzaamheden voor locale opdrachtgevers in Heerhugowaard, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar, maar ook voor diverse internationale opdrachtgevers.

Wilt u meer weten over de opmaak en DTP activiteiten van reclamebureau Emogy in Heerhugowaard of zoekt u een grafisch vormgever in Alkmaar, een grafisch ontwerper in Hoorn, een grafische bureau in Haarlem, klik dan op de betreffende links.

Reclamebureau Emogy