Reclame voor de techniek

Als gespecialiseerd reclamebureau weten wij dat er bij het maken van reclame voor technische producten aandacht moet zijn voor veel aspecten van het product en uw specifieke markt. Een technisch product is meer dan een flesje shampoo of een spijkerbroek waarvan de functies en kenmerken al bij veel mensen bekend zijn.

Reclame voor de techniek

Als het om het maken van reclame voor technische kapitaalgoederen gaat, is het proces vaak nog iets complexer. Er zijn dan vaak meerdere personen bij het beslissingsproces betrokken en iedere persoon dient in de reclame-uitingen iets van waarde, voor hem of haar, terug te vinden. Soms zijn hiervoor dan ook meerdere uitingen nodig. De reclame moet voor initiële aandacht zorgen, relevante voordelen communiceren maar ook direct vertrouwen wekken waardoor er acties vanuit de lezer worden ondernomen. Hierbij speelt een goede content marketing een belangrijke rol.

 

Reclamebureau met expertise op het gebied van B2B communicatie en techniek

Emogy is al meer dan 12 jaar actief als specialist op het gebeid van marketing, reclame en promotie van vooral technische organisaties, producten en diensten. Hierdoor hebben wij veel kennis opgebouwd op het gebied van de machinebouw, installatietechniek, elektronica, offshore, IT, bouwkunde en procestechnologie.

Zou het niet prettig zijn om met een reclamebureau
samen te werken dat uw technische producten begrijpt?


Het is belangrijk te weten dat wij bij Emogy zowel een technische als een marketing achtergrond hebben en daarom snel kunnen schakelen. Veel technologieën of technische processen zijn ons bekend. Hierdoor herkennen en begrijpen wij de unieke kenmerken van uw producten en diensten. Deze vertalen wij in zeer doeltreffende reclame waarbij u veel minder tijd kwijt bent met de aansturing van uw reclamebureau.

 

Reclambureau met verstand van technische producten 

Ook effectieve reclame voor uw technische producten?

Bij reclamebureau Emogy weten wij, voor iedere opdracht, de juiste professionele benadering en dynamiek te vinden. Met een goede dosis creativiteit zorgen wij ervoor dat uw reclame opvalt en potentiële klanten tot actie worden aangezet. Lees hier meer over onze diensten op het gebied van online marketing, webdesign, grafische vormgeving en conceptontwikkeling.

Reclamebureau Emogy