Missie van reclamebureau Emogy

Ons doel is om met de nodige creativiteit en de juiste communicatie de producten, diensten en merken van opdrachtgevers commercieel nog succesvoller te maken en daardoor verkoopcijfers, marktaandeel en naamsbekendheid verder te vergroten.

Een Merk bouwen - gestructureerde communicatie en reclame maken

Om een merk binnen een B2B markt structureel te kunnen opbouwen en versterken, werken wij met een bewezen model voor Brand Design. Wij helpen opdrachtgevers met het definiëren van hun merkenstrategie en het verhogen van de merkwaardes. Zal er in de toekomstige communicatie en reclame gewerkt gaan worden met een monolithische merkenstructuur of bijvoorbeeld met een corporate merk en subbranding? Het is een vraag die beantwoord gaat worden in het Brand Design proces welke Emogy voor u kan uitvoeren.

Het is aan te raden om een duidelijk te beeld hebben van de te voeren merken, de gewenste merkwaardes en de te volgen merkenstrategie alvorens tot grotere investeringen in reclame en communicatie over te gaan. Een merk bouwt u nou eenmaal niet in een week. Het is een proces dat tijd, energie en vastberadenheid vergt. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u in een paar jaar een nog sterker merk bezit. Zou het niet fantastisch zijn als uw merk zich, met de juiste reclame, gaat gedragen als bijvoorbeeld het merk Mc Donalds, Google of Apple …

Reclamebureau Emogy