Doeltreffende communicatie - Emogy Disc Analyse

Bij Reclamebureau Emogy vinden wij dat er altijd een duidelijk beeld moet zijn van de meest effectieve communicatie voordat er met de creatie wordt begonnen. Hoe vaak gebeurt het niet dat er grafisch aantrekkelijke communicatie wordt gemaakt waarbij de doeltreffendheid ver te zoeken is?

De analyse - in acht heldere stappen tot creatie

Voor haar opdrachtgevers heeft reclamebureau Emogy de DiscTM Analyse ontwikkeld, een analyse waarbij in acht heldere stappen informatie wordt verzameld en geordend om een effectieve strategie te bepalen voor de te maken communicatie.

emogy disc analyse

De Emogy Disc Analyse stelt u, en daarmee ook ons, in staat merkwaarden te (her)ontdekken, de omgevings-ontwikkelingen te doorgronden en te inventariseren wat de doorslaggevende productkenmerken in de communicatie moeten zijn.

 

Meer informatie over de Emogy Disc Analyse

Wilt u meer weten over hoe de Emogy Disc Analyse zorgt voor doeltreffende communicatie neem dan contact met ons op. Mogelijk kunnen wij tijdens onze eerste kennismaking al een begin maken met de analyse, waardoor u al binnen een paar weken een geheel nieuwe visie op uw communicatie heeft.

Reclamebureau Emogy