Bouw van website met offertetool

website primix 1

Case: bouwen van meertalige website met offertetool

De bouw van de website is een onderdeel geweest van de gehele restyling van de communicatie voor de opdrachtgever. De website is volledig in een responsive design gebouwd zodat deze ook op mobiele apparaten goed toont. Zowel de eindgebruikers en hun applicaties zijn een belangrijke focus in het ontwerp, de bouw en de content creatie geweest. De focus is onder andere gerealiseerd door een juiste keuze van het beeldmateriaal en de introductie van een menu-item Industries waaronder veel informatie te vinden is over de oplossingen voor de verschillende industrietakken. 

 

website primix 2

Dynamisch offertetool en een eenvoudig te onderhouden website

Door de integratie van een uitgebreide offertetool biedt de website een unieke functionaliteit binnen de branche waarin de opdrachtgever actief is. Met de tool wordt er op een dynamische manier informatie over een proces verzameld om in navolging een zeer gerichte offerte te kunnen maken. Door de dynamische en conditionele manier van vragen stellen wordt het aantal te doorlopen stappen minimaal gehouden ... en dat is weer prettig voor de gebruiker.

 

Door middel van het CMS systeem is de website eenvoudig zelf te onderhouden door de opdrachtgever. De opdrachtgever kan met minimale handelingen de meertalige content aanpassen, afbeeldingen uploaden en eventueel extra menu-items in de website aanmaken.

website primix 3

Media of Technologie - website bouwen

Website bouwen met offertetool. Meertalige website met CMS. Webdesign en bouwen van websites

Opdrachtgever

Producent en leverancier van statische mengers in Mijdrecht

Website

www.primix.eu