Gevelbelettering

 

Belettering voor gevel

Gevelbelettering voor bedrijfspand

Om het bedrijfspand van de opdrachtgever een nieuwe frisse uitstraling te geven is niet alleen de gevelbelettering vervangen, maar is het bedrijfspand ook opnieuw geschilderd. Emogy heeft samen met de opdrachtgever de kleuren voor de gevel bepaald en heeft het ontwerp voor de belettering verzorgd. De opmaak en het kleurenbeleid zijn geheel conform de huisstijlrichtlijnen en is er, naast de gevelbelettering, ook een reclamezuil gerealiseerd van wel vier meter hoog! Door zijn hoogte is hij, vanaf de straatzijde, al van veraf goed zichtbaar.

 

Om de uitvoering van de belettering vooraf te kunnen beoordelen heeft Emogy een aantal fotomontages van het pand gemaakt waarop de nieuwe kleuren en gevelbelettering zichtbaar zijn. Het centrale pand is aan drie zijden voorzien van een nieuwe gevelbelettering. Dit is uitgevoerd met aluminium doosletters waarbij de doosletters zijn uitgelicht met LED-lichtkoven. Op het naastgelegen pand van de expeditie is er gevelbelettering aangebracht op de luifel van het pand.

 

Media of Technologie – ontwerp en opmaak
Ontwerp, opmaak en productie van gevelbelettering. Ontwerp van reclamezuil. Belettering van bedrijfspand. Fotomontage maken voor impressie van pand.

 

Opdrachtgever

Nitta is een wereldwijd opererende producent van transportbanden met het hoofdkantoor gevestigd in Japan.

Top