Autonational Group, Krachtige communicatie voor een niche markt.

Met de machines van Autonational kunnen productiebedrijven vezelversterkte kunststof onderdelen maken. Deze opdrachtgever is actief in een absolute nichemarkt, zoals meerdere B2B opdrachtgevers van Emogy dit zijn. Communicatie in een dergelijke markt vergt een doordachte aanpak en zeker als dit de communicatie voor hoogwaardige technische producten betreft. Hier heeft Emogy veel ervaring mee en dit is ook mede de reden geweest waarom Autonational voor ons heeft gekozen.

Toen wij in 2017 voor Autonational begonnen stond hun marketing nog in de kinderschoenen. Ons traject is gestart met de uitvoering van de Emogy Disc Analyse waarbij samen met de nieuwe marketing manager een krachtige strategie ontwikkeld is. De analyse heeft geholpen om de doelstellingen voor een nieuwe website te definiëren.

Website ontwerp en bouw

Zoals bij iedere websiteontwikkeling hebben wij voor Autonational eerst een gedetailleerd structuurschema en ontwerp gemaakt voordat wij met de bouw zijn begonnen. Dat maakt het ontwikkelingstraject efficiënter en doeltreffender. Inmiddels heeft de website converterende bezoekers uit meer dan 80 verschillende landen en is het een belangrijke tool geworden in de lead-generatie van het bedrijf.

Website ontwerp en bouw door reclamebureau Emogy

Meer weten?


Graag maken wij een keer kennis of beantwoorden wij uw vragen per mail of telefoon.

 

Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

 
Top