Direct marketing voor B2B

Direct marketing is een krachtige manier om meer leads te genereren en uw zichtbaarheid in de markt te vergroten. Als opdrachtgever kunt u er speciale aanbiedingen mee promoten en voor de nodige ondersteuning van reclamecampagnes zorgen.


Direct marketing is uitermate geschikt voor B2B markt

Een mailing met een persoonlijke benadering heeft altijd meer effect, is meetbaar en kosteneffectief uit te voeren. Vaak wordt een mailing in combinatie met andere marketingactiviteiten uitgevoerd en is het hiermee een onderdeel van de totale marketingmix. Zakelijke producten vergen vaak meer uitleg dan consumentenproducten. Door het gebruiken van een persoonlijke benadering krijgt u de aandacht om de werking en voordelen uit te kunnen leggen.

Direct marketing voor verwijzing naar andere media

Als gespecialiseerd B2B marketing en reclamebureau weten wij uit ervaring dat direct marketing een efficiënt middel is in de klantenbenadering. Een mailing is zeer geschikt om de ontvanger nieuwsgierig te maken en hem door te sturen naar andere media, zoals een website waar meer informatie wordt geboden of tot verdere acties wordt opgeroepen. Door de integratie van QR-codes kunt u prospects, zonder veel moeite, direct naar een webpagina doorsturen.

Gerelateerde artikelen