Vormgeving en ontwerp

Bij reclamebureau Emogy ontwikkelen wij nieuwe huisstijlen en ontwerpen wij logo's. Het huisstijlontwerp vormt de basis voor een consistente communicatie en herkenbare uitstraling van uw bedrijf, product of dienst. Het ontwerp wordt vaak direct toegepast in de vormgeving van producten zoals; briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en digitale handtekeningen. 

grafische vormgevingBrochure en advertentie ontwerpen

Ook voor de grafische vormgeving en de opmaak van brochures, mailingen, posters, advertenties en nieuwsbrieven kunt u bij reclamebureau Emogy terecht. Als u dat wenst verzorgen wij naast het ontwerp en de grafische vormgeving ook het drukken, de verzending en de aflevering zowel nationaal als internationaal.

 

Grafisch ontwerp van drukwerk en verpakking

Bent u als opdrachtgever op zoek naar een pakkend ontwerp voor een verpakking of productlabel? Reclamebureau Emogy verzorgt voor u het grafisch ontwerp en de vormgeving van verpakkingen. Hieronder valt het vaststellen van de lay-out, constructie, het kleurgebruik en de typografie (o.a. lettersoorten, -groottes, regelafstand, kolombreedte). Daarnaast bedenken, ontwerpen en verzorgen wij bijbehorende illustraties en foto’s voor de invulling van het ontwerp. Staat de identiteit van uw product nog niet vast dan kunnen wij samen met het grafisch ontwerp van de verpakking een nieuwe huisstijl of logo voor uw product ontwikkelen.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Emogy op het gebied van grafische vormgeving, de realisatie van verpakkingen of een huisstijlontwerp, neem dan contact met ons op.

Gerelateerde artikelen