Concept & strategie

U bent enthousiast en u heeft een idee voor een nieuw product of dienst. U probeert een inschatting te maken van de kansen in de markt en staat op het punt een communicatiestrategie te bepalen. Hoe zorgt u dat de boodschap door uw doelgroep wordt ontvangen? Hoe zorgt u ervoor dat u zich onderscheidt van de concurrent en hoe vergroot u direct de behoefte vanuit de markt?  

Bij Emogy gaan wij met u brainstormen en komen wij met creatieve ideeën om uw doelstellingen te realiseren. Wij analyseren de markt en brengen het traject van uw productintroductie in kaart en komen met advies voor de te nemen stappen op het gebied van communicatie en de te gebruiken media. In de onderstaande paragraaf leest u meer over de Emogy DiscTM Analyse. Een analyse die u verder helpt bij de optimalisatie van uw communicatie.

 

Effectieve strategie en concepten voor de communicatie

De positionering van het product en het concept achter uw product moeten duidelijk gedefinieerd zijn voordat er actie wordt ondernomen. In de huidige maatschappij waarin mensen overspoeld worden met informatie moeten er creatieve en effectieve oplossingen gevonden worden om uw product op te laten vallen en een zekere aantrekkingskracht te geven.

Om een goed beeld te krijgen van o.a. de markten en potentie, de unieke productkenmerken, de merkwaarden, de concurrentie en de propositie heeft Emogy de Emogy DiscTM Analyse ontwikkeld. Het is een analyse, uitgevoerd in acht heldere stappen, die leidt tot de vaststelling van een effectieve strategie en de initiatie van communicatie concepten om direct tot actie te kunnen overgaan.

concept 

Beeldmateriaal maken voor een product in de conceptfase

Uw product bestaat nog niet, omdat het in de conceptfase zit, maar u wilt toch het éen en ander kunnen tonen aan potentiële afnemers of opdrachtgevers.

Aan de hand van concept schetsen, prototypes en eventuele deeltekeningen kan Emogy voor u fotomontages, documentatie of presentaties maken. Wij beschikken over een eigen fotostudio waar prototypes of deelcomponenten gefotografeerd kunnen worden. Onze ervaren vormgevers kunnen met de gefotografeerde elementen of aangeleverde bestanden zeer realistische fotomontages en productimpressies maken. Het zijn montages en impressies waarmee u uw potentiële klant kunt overtuigen het product aan te schaffen.

Zou u eens met Emogy om de tafel willen zitten, om vrijblijvend over uw ideeën te praten en misschien zelfs wel een start te maken met het vaststellen van een succesvolle strategie of de bepaling van concepten voor de communicatie, neem dan contact met Emogy op. Meer informatie over de Emogy Disc Analyse treft u hier: doeltreffende communicatie.

Gerelateerde artikelen