Vormgeving en ontwerp

 • Bij reclamebureau Emogy ontwikkelen wij nieuwe huisstijlen en ontwerpen wij logo's. Het huisstijlontwerp vormt de basis voor een consistente communicatie en herkenbare uitstraling van uw bedrijf, product of dienst. Het ontwerp wordt vaak direct toegepast in de vormgeving van producten zoals; briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en digitale handtekeningen. 

  Lees meer...

grafische vormgeving

concept ontwikkeling

Online marketing

 • Bij online marketing is het gevonden worden door zoekmachines van essentieel belang. Daarnaast is het zaak om direct de interesse van zoekers en bezoekers te vangen. Hoe adverteert u op de juiste online portalen en wat komt er allemaal kijken bij het opzetten en optimaliseren van Google Adwords campagnes? Hoe maakt u op een juiste manier gebruik van social-mediatools zoals Twitter, LinkedIn, Google+ en Facebook? En hoe creëert u op een slimme manier traffic door gebruik te maken van visuele platforms zoals YouTube, Pinterest en Instagram? 

  Lees meer...

Webdesign

 • Producten en bedrijven worden steeds vaker online gevonden. Meer dan 85% van de zakelijke zoekers oriënteert zich tegenwoordig eerst online. Misschien ervaart u het ook; in veel branches neemt het aantal bezoeken aan vakbeurzen ieder jaar verder af. Uw website wordt hiermee het eerste contactpunt met een potentieel nieuwe klant. Hierdoor is het uiterlijk - het design - van uw website in grote mate bepalend voor een eerste indruk van uw organisatie. Emogy helpt bedrijven met met een effectief ontwerp, de bouw, content creatie (o.a. schrijven van teksten) en de ranking van zakelijke websites.

  Lees meer...

webdesign

online marketing

Concept & strategie

 • U bent enthousiast en u heeft een idee voor een nieuw product of dienst. U probeert een inschatting te maken van de kansen in de markt en staat op het punt een communicatiestrategie te bepalen. Hoe zorgt u dat de boodschap door uw doelgroep wordt ontvangen? Hoe zorgt u ervoor dat u zich onderscheidt van de concurrent en hoe vergroot u direct de behoefte vanuit de markt?  

  Lees meer...

Fotografie & videoproductie

 • Met een pakkende en frisse foto verkoopt u uw product beter. Een goede productfoto levert vaak een eerste blijvende positieve indruk. Reclamebureau Emogy Heerhugowaard verzorgt productfotografie en packshots. De meeste productfotografie vindt in de eigen fotostudio plaats maar bij grotere producten zoals bijvoorbeeld machines of installaties wordt er op locatie gefotografeerd. Emogy beschikt over de juiste apparatuur om uw producten professioneel in beeld te brengen.

  Lees meer...

fotografie

marketing advies

Marketing advies

 • Hoge verkoopcijfers, tevreden klanten en een goed imago, daar draait het toch om? Reclamebureau Emogy adviseert op het gebied van marketing, reclame en promotie. Wij zijn bekend met de communicatieprocessen en kanalen binnen de B2B marketing en hebben bovendien kennis van veel technische producten. Dit betekent dat ons adviestraject in de meeste gevallen direct van start kan gaan!

  Lees meer...