Hoe vind ik een leuke giveaway / relatiegeschenk?

U staat op het punt deel te nemen aan een beurs of congres en vraagt zich af welke premium geschikt is voor uw organisatie. Uw verkopers gaan de weg op en willen wat leuks meenemen voor de klant. Welk relatiegeschenk valt op en wordt gewaardeerd?

Om u te helpen bij het keuzeproces hebben wij een aantal belangrijke aandachtspunten en stappen voor u uitgeschreven.

Doel van de premium

Het is belangrijk om allereerst een goed beeld te hebben van het doel van de premium. Wilt u meer naamsbekendheid genereren, meer aanloop op een stand creëren of bent u op zoek naar een gewaardeerde attentie voor uw vaste relaties.

Budget

Het doel definieert vaak ook het budget wat u aan een premium of relatiegeschenk wilt besteden. Gaat u naar een beurs en deelt u de items redelijk onbeperkt uit dan zult u waarschijnlijk voor een niet al te duur item kiezen.

De keuze - Creativiteit

Door je in te leven in de verwachtingen van potentiële klanten en relaties kunnen er vaak verassende ideeën ontstaan. Hebben de ontvangende personen een gezinnetje dan doen items zoals een voetbal of frisbee het altijd goed. Zijn de personen echte vak-fanaten dan worden premiums zoals elektronische gimmicks of meetapparatuur/ tools goed gewaardeerd. Belangrijk is dus om je in te leven in de ontvangende personen en te realiseren waar zij echt blij van worden.

overzicht relatiegeschenken

Inspiratie

Veel inspiratie kunt u vinden op websites van relatiegeschenken leveranciers. De premiums en relatiegeschenken zijn vaak ingedeeld in categorieën en middels een slimme zoekfunctie kan er direct op de producten in een specifieke prijsklasse gezocht worden.

Hulp bij uw keuze, ontwerp en opmaak

Bij Emogy helpen wij u graag met het maken van een keuze voor een geschikte premium, giveaways of relatiegeschenk. Met onze creativiteit komen wij vaak met verassende ideeën en geven wij middels ontwerp of opmaak ook gelijk vorm aan uw premium. In ons portfolio op de website vindt u nog een aantal voorbeelden van relatiegeschenken en giveaways.

 

Meer nieuwsitems