Nitta, conveyor belt materials


Nitta Corporation of Holland is al sinds 2010 een klant van Emogy waarbij wij onder andere een internationale website hebben gebouwd, een huisstijlhandboek hebben gemaakt en diverse brochures hebben ontwikkeld. In het kader van de rebranding in 2014 hebben wij het gehele pand van een nieuwe belettering laten voorzien.

Gevelbelettering voor bedrijfspand


Om de uitvoering van de belettering vooraf te kunnen beoordelen heeft Emogy een aantal fotomontages van het pand gemaakt waarop de nieuwe kleuren en gevelbelettering zichtbaar zijn. Het centrale pand is aan drie zijden voorzien van een nieuwe gevelbelettering. Dit is uitgevoerd met aluminium doosletters waarbij de deze zijn uitgelicht met LED-lichtkoven. Op het naastgelegen pand van de expeditie is er gevelbelettering aangebracht op de luifel van het pand.

Nitta belettering
Nitta belettering

Fotografie


Emogy heeft voor Nitta over de jaren heen meerdere groeps- en portretfoto's gemaakt. Het fotograferen vond hierbij plaats door onze eigen fotograaf op locatie van de opdrachtgever.

Nitta fotografie
Nitta fotografie
Nitta fotografie
Nitta fotografie

Full colour opmaak van EK speelschema


Bij het maken van het EK speelschema in driehoeksvorm is gedacht aan zowel het verzenden als de presentatie op een bureau. Het schema wordt in platte toestand verzonden en de ontvanger kan het eenvoudig met de aanwezige plakstrook in elkaar zetten.

Nitta mailing

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-comunicatie?
Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

Top