Flexco, Expert in
transportbandoplossingen


Flexco is een producent van onderdelen voor transportbanden en reparatiemiddelen. Ooit zijn wij als bureau gestart met het maken van communicatie-uitingen voor de door Flexco overgenomen organisatie Novitool welke in Nederland gevestigd was.

In een periode van vier jaar hebben wij voor Novitool brochures, websites en campagnes gemaakt die hebben gezorgd dat het merk op de kaart is gezet waarmee ook de interesse vanuit het wereldwijd opererende Flexco is geïnitieerd. Na de overname hebben wij voor Flexco nog meerdere manuals en brochures gemaakt en hebben wij ook een winkeldisplay ontworpen.

Ontwerpen en illustreren gebruiksaanwijzing


In iedere gebruiksaanwijzing is middels "IKEA stijl" Illustraties de werking van de machine op een begrijpelijke manier uitgelegd. Een bijkomend voordeel van deze wijze van illustreren is dat de hoeveelheid tekst beperkt kan blijven waardoor vertalingen van de handleidingen snel te realiseren zijn.

Image

Verpakkingsontwerp en opmaak


De opmaak bevat een gestileerde afbeelding van het gereedschap welke in de verpakking wordt geplaatst. Er zijn veiligheidsymbolen en transportsymbolen aangebracht en de verpakking heeft een schokindicator. Het ontwerp en de productie van de uiterst sterke grootformaat verpakking is gerealiseerd in samenwerking met een leverancier in industriële verpakkingen.

Flexco verpakkingen

Creatie & opmaak mailing


De mailingkaart fungeerde als een aankondiging voor de overname van Novitool door Flexco. De opmaak toont een fleece shirt in de huisstijl van beide bedrijven. In de opmaak wordt de samenvoeging gesymboliseerd door het dichtritsen van het shirt. De mailingkaart is in meerdere talen uitgevoerd. Naast de creatie en druk is ook het verzenden van de mailingkaart door Emogy verzorgd.

Flexco mailing

Ook klaar voor de volgende stap?


Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw B2B-communicatie?
Neem contact op met Danker van der Kamp op 072 - 57 120 60.

Top