Internationale reclame
Sterk in B2B


Twee mannen in overleg

Meertalige internationale communicatie

Bij een internationaal opererend bedrijf hoort een meertalige website en is er in de meeste gevallen ook documentatie in meerdere talen. Emogy maakt meertalige websites en documentatie. Wij beheersen onze talen en daarnaast werken wij ook nauw samen met een ervaren, in de techniek en zakelijke markt gespecialiseerd vertaalbureau. 

De Disc Analyse™ van Emogy

Om een goed beeld te krijgen van o.a. de markten en potentie, de unieke productkenmerken, de merkwaarden, de concurrentie en de propositie heeft Emogy de Emogy DiscTM Analyse ontwikkeld. Het is een analyse, uitgevoerd in acht heldere stappen, die leidt tot de vaststelling van een effectieve strategie en de initiatie van communicatie concepten om direct tot actie te kunnen overgaan.

Beeldmateriaal maken voor een product in de conceptfase

Uw product bestaat nog niet, omdat het in de conceptfase zit, maar u wilt toch het een en ander kunnen tonen aan potentiële afnemers of opdrachtgevers.

Aan de hand van conceptschetsen, prototypes en eventuele deeltekeningen kan Emogy voor u fotomontages, documentatie of presentaties maken. Wij beschikken over een eigen fotostudio waar prototypes of deelcomponenten gefotografeerd kunnen worden. Onze ervaren vormgevers kunnen met de gefotografeerde elementen of aangeleverde bestanden zeer realistische fotomontages en productimpressies maken. Het zijn montages en impressies waarmee u uw potentiële klant kunt overtuigen het product aan te schaffen.

Marketing strategie

Kennis maken?

Maak kennis met reclamebureau Emogy, laat een marktanalyse uitvoeren of informeer verder naar onze diensten op het gebied van ontwerp, online en offline marketing, opmaak, webdesign, videoproducties, fotografie en communicatie advies.

Top